Team

Sinds 2006 runt Philippe Gillis met veel enthousiasme en ambitie vastgoedkantoor Vastgoed Gillis. Hij begon in zijn eigen appartement, maar verhuisde al snel naar Berchem in 2007. Ben Vercammen vormt al vanaf de start de professionele steun en toeverlaat van Philippe.

Onze kernwaarden zijn:

 

  • correcte behandeling
  • transparante communicatie
  • eerlijke informatie

Alle panden bevinden zich in groot Antwerpen. We houden ons bureau bewust kleinschalig omdat we voeling willen blijven hebben met onze klanten en onze panden. Arrogant en glad zijn bij ons taboe.

Ben Vercammen

Ben Vercammen

Vastgoedadviseur, energiedeskundige en trotse papa. Ben stelt zijn klanten graag op hun gemak en zweert bij een eerlijke aanpak.

meer info

Ontspannen, eerlijk en ondernemer

Na enkele boeiende omzwervingen in de informatica- en de expeditiesector begon Ben bij Immo De Laet. Al snel belandde hij in hetzelfde kantoor waar Philippe stage liep. Philippes plannen werden concreet en Ben moedigde hem aan van bij het begin.

In zijn werk voor Vastgoed Gillis onderscheidt hij zich door zijn eerlijke no-nonsense aanpak. Hij wil klanten in de 1ste plaats op hun gemak stellen. Mensen zijn geen nummers en verdienen een persoonlijke aanpak en een volledige uitleg. “Een huis koop je niet elke dag. Je keuze moet doorgrond zijn. Dat kan enkel wanneer je alles vertelt.”

De grote sterkte van Ben is zijn empathie. Hij kan zich gemakkelijk verplaatsen in de situatie van anderen waardoor hij ook veel sneller aanvoelt wat een klant nodig heeft. Daardoor kan hij een klant een duwtje geven “zonder een cowboy te zijn”.

Afwisseling en perfectionisme

Ben heeft zijn eigen dossiers en uit die verantwoordelijkheid haalt hij bijzonder veel voldoening. Naast het schatten en de verkoop volgt Ben ook de publiciteit en de administratie op. Ook Ben haalt voldoening uit zijn job door de afwisseling. “Binnen, buiten, alle kleuren en religies. Het is zo ongelooflijk boeiend. Het verveelt nooit.”

Ben is getrouwd met Britt en heeft 2 dochtertjes, Fleur (4) en Olivia (2), waar al zijn vrije tijd naartoe gaat. Hij wil geen enkel moment met hen missen. Hij houdt van lekker eten en uitstapjes met vrienden en hun kinderen. In een ver verleden heeft hij wel eens getennist, maar daar is hij mee gestopt wegens ‘niet goed genoeg’. “Ik houd me liever bezig met zaken die ik wel goed kan.”

Contacteer Ben

Dorien Odeurs

Dorien Odeurs

Gedreven, hartverwarmend en spontaan. Deze ambitieuze Master in het Notariaat snelt doelgericht door het leven en maakte een berekende carrière move als commercieel medewerker bij Vastgoed Gillis.

meer info

Knappe kop, energieke benen

Geboren in Sint-Truiden en afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven werkte Dorien eerst een tijdje in thuisstad Gingelom, Limburg. Hartelijkheid en warmte troef, maar Dorien miste een bruisend stadsleven. Voor Leuven voelde ze zich te oud, Brussel was te groot en het was uiteindelijk de Koekenstad die haar het meest kon bekoren. Haar enthousiasme was zelfs zo meeslepend dat al haar vriendinnen haar gevolgd zijn. Resultaat: ze spreekt al met een licht Antwerps accent.

1,5 jaar werkte ze bij een Antwerps notariaat en tijdens deze intense job kwam ze ongelooflijk veel te weten. Wat haar het meest interesseerde, was echter vastgoed, met in het bijzonder het contact met de mensen. Het principe van registratierechten uit de doeken doen, een compromis afsluiten bij de mensen thuis of meegaan naar een ander notariskantoor wanneer de akte getekend moest worden. Dat waren haar favoriete bezigheden. Dorien is geen stilstaand type. Ze wil bewegen en liefst van al vooruit. Het notarisleven was iets te zittend en administratief voor haar dynamische persoonlijkheid.

Zin om mee aan de bakermat van UGLY te staan

Tijdens haar zoektocht naar een eigen stek in Antwerpen schuimde Dorien alles af. Het viel haar op dat ze gemakkelijk doorheen de bestaande wooncontext kon kijken en dat ze meteen potentieel kon zien in woningen. Daardoor groeide de interesse in vastgoed nog meer. Ook nadat ze haar eigen droomplekje gevonden had, bleef ze nieuwsgierig rondkijken.

De drang naar een job in de vastgoedsector nam grote proporties aan. Vastgoed Gillis stond op nummer 1 van haar verlanglijstje. Dit kantoor was voor haar “het meeste mee met alles. Zij hebben altijd de mooiste panden en communiceren op een heel toegankelijke manier. Ze hebben ook geen pushcultuur en ze zijn vernieuwend.” Tijdens het gesprek klikte het meteen en Dorien werd gekozen uit tachtigtal kandidaten. Haar stevige background zet Vastgoed Gillis en dus ook UGLY nog meer op de kaart als betrouwbaar en hulpvaardig vastgoedkantoor. De notarissen in Antwerpen kent ze bijna allemaal bij de voornaam en elke juridische stap bij de aankoop van vastgoed kent ze als haar broekzak.

Naast ambitieus is Dorien vooral bijzonder vlot en sociaal. Ze is ruimdenkend en flexibel en werken in teamverband is voor haar een 2de natuur. Ze heeft dan ook een hechte vriendenkliek met wie ze de stad graag lichtjes onveilig maakt en gaat tennissen en skiën.

Contacteer Dorien

Philippe Gillis

Philippe Gillis

Zaakvoerder, makelaar in hart en nieren en interieurfanaat Philippe combineert professionele sérieux met een jovialiteit om u tegen te zeggen.

meer info

Zaakvoerder en vriend

Na een graduaat bouwkunde, optie vastgoed, aan de Artesis Hogeschool in Mechelen liep Philippe stage bij een Antwerps vastgoedkantoor. Dat beviel hem enorm, maar het bloed kroop waar het niet gaan kon. Met een familie van zelfstandigen achter zich voelde Philippe al snel de drang om zijn eigen ding te doen.

Net op dat ogenblik botste hij opnieuw op Ben, zijn oude schoolkameraad. Ze deelden dezelfde passie en ambitie. Net zoals vroeger. Toen ze 16 waren, knutselden ze al samen aan hun dax-brommer. Nu wilden ze het ook graag zelf en vooral beter doen. Correct en toch persoonlijk. Vastgoed Gillis was in 2006 een feit. “Met vrienden samenwerken gaat vanzelf omdat je elkaar 100% vertrouwt”. Inmiddels is Philippe ook stagemeester.

Variatie en esthetiek

Vastgoed, huizen en interieur. Al van kindsbeen is Philippe erdoor gebeten. “Om architect te worden, ben ik niet creatief genoeg. Maar smaak, dat heb ik wel”. Als makelaar doorloopt Philippe per klant het volledige proces van schatting tot akte. Hij bezoekt met klanten interessante panden, stippelt het beleid uit en ontfermt zich volledig over het communicatieluik.

Het allerfijnste aan de job vindt hij de variatie. Geen 2 dagen zijn ooit dezelfde want alle panden zijn verschillend en klanten altijd anders. “Op communicatief en diplomatisch vlak is het een geweldige uitdaging die bijzonder veel voldoening geeft”.

Philippe heeft een vriendin Katrin en samen hebben ze een dochtertje Sophia. Philippe spendeert het liefst zijn vrije tijd met hen, daarnaast is hij fervent sporter. Teamsporten zoals voetbal vormen zijn favoriet, maar ook met skiën, squashen, tennissen en lopen vult hij zijn vrije tijd graag in. Hij omgeeft zich graag met mensen en mooie dingen. Esthetiek is belangrijk voor Philippe en dat varieert van auto’s tot interieur.

Contacteer Philippe

Katleen Van Laer

Katleen Van Laer

Office manager van dienst is Katleen, ook wel beter bekend als de mama van de boîte. Meteen paraat, altijd bereid om te helpen en met een warme glimlach op de lippen.  

meer info

Alles voorbereid en 1ste aanspreekpunt

Vrolijk beantwoordt ze de telefoon en met evenveel zwier serveert ze je de 1ste koffie van de dag. Als manusje van alles houdt ze orde op kantoor. Dankzij haar nauwkeurigheid kom je nooit iets te kort. Het voorbereidend werk is haar dada. Dossiers zijn onberispelijk, informatie ligt voor het grijpen, de paperassen die opgevraagd moeten worden vind je ogenblikkelijk en altijd zorgt ze voor reservemapjes met pandfiches en een plattegrond.

Ook bezoeken plant ze logisch in zodat Philippe, Ben en Dorien niet kriskras over en weer moeten racen. Eigenlijk maakt ze het de jongens bijzonder gemakkelijk en daardoor ook jou. Iedereen is goed voorbereid en zo verliest niemand hun focus. “Ik ben echt fier als ik weet dat alles tot in de puntjes voorbereid is en iedereen het gemakkelijk heeft”.

Vrolijke, spontane inktvis

Een diploma toegepaste communicatiewetenschappen en 27 jaar ervaring als PR- en onthaalverantwoordelijke bij Agfa-Gevaert zijn serieuze troeven. Onmiddellijk beet ze zich dan ook vast in het kluwen van de vastgoedsector. Intussen jongleert ze met termen als akte en compromis en verslindt ze nieuwsgierig alles wat met vastgoed te maken heeft.

Katleen omschrijft zich als een vrolijke inktvis. Ze vindt het fantastisch om zoveel verantwoordelijkheid te krijgen en van de ene in de andere taak te rollen. Het menselijk contact is daarbij onontbeerlijk.

Katleen woont met dochterlief op slechts een halfuurtje wandelen van haar bureau. Daar maakt ze gretig gebruik van. Met de fiets of te voet naar het werk, dat is haar vorm van fitness. Ze gaat graag uiteten met vriendinnen of naar de film. Met bloemschikken laat ze haar creativiteit dan weer de vrije loop.

Contacteer Katleen

Alexis Vanderpoorten

Alexis Vanderpoorten

Meet Alexis, geen bureauplakker, wel een vrolijke man die van aanpakken weet. Sociaal, precies en eerlijk.

meer info

Thuis in de bouwsector

Nadat Alexis vier jaar lang als schilder de handen uit de mouwen had gestoken, werd hij verantwoordelijk voor de totaalinrichting van vastgoed voor expats. Hij zorgde er samen met een team voor dat nieuwe huurders niets tekort kwamen aan meubelen en praktische spullen. Al snel raakte hij geboeid door verlichting en tekende hij in een verlichtingswinkel lichtplannen uit in samenwerking met verschillende architecten.

Dankzij al deze ervaringen is de vastgoedsector hem niet vreemd. Alexis is ook sociaal en helpt graag mensen vooruit. “Ik denk mee met klanten zonder mijn eigen mening per se op te dringen.”

Mensen blij maken

Bij Vastgoed Gillis zoekt Alexis mee naar het droomhuis van onze klanten. Hij kijkt mee uit naar nieuwe panden, groot en klein, in Antwerpen en de Zuidelijke regio’s errond. “Het idee dat ik mensen mag bijstaan bij de aankoop van iets waar ze een groot stuk van hun leven zullen doorbrengen, vind ik fantastisch.”

De keuze voor ons vastgoedkantoor was voor Alexis vanzelfsprekend. “Bij een klassieke makelaar lijkt het werk me nogal eentonig en ligt de focus meer op kwantiteit dan kwaliteit. Dankzij het vernieuwende UGLY-concept kunnen we klanten echt bij de hand nemen en hun hart sneller doen slaan over hun nieuwe woning. En ook al zal ik zelf niet in de winkel werken, kom ik wel in aanraking met de spullen. Die dynamiek vind ik enorm boeiend.”

Volhardend en zelfstandig

Als autodidact heeft Alexis zichzelf alles aangeleerd. “Als ik ergens aan begin, stop ik pas als ik het echt kan of als het af is.” Hoewel Alexis daardoor graag zelfstandig werkt, is hij ook een rasechte teamplayer. “Omdat ik handig ben, kan ik af en toe ook snel een lamp ophangen. Dat vind ik leuk. Je bent tenslotte een team en dat betekent samenwerken en samen lachen.”

In zijn vrije tijd sleutelt Alexis graag aan oldtimers, roert hij vaak in de kookpotten of gaat hij wandelen met Ruby, zijn Jack Russell.

Contacteer Alexis